Caspio

Caspio advies op maat

Betaalbaar maatwerk online

Caspio is een Software as a Service (SaaS) applicatie waarmee data gemakkelijk ontsloten kan worden aan derden zoals bijvoorbeeld personeel, klanten en leveranciers. Met deze data kunt u uw eigen workflow definiƫren in een beveiligde omgeving en de flow begeleiden langs de door u gekozen kanalen. De portals, door u zelf of ons gebouwd, kunnen gemakkelijk in iedere website geplaatst worden en door de razend snelle ontwikkeling van de software blijft u altijd "up to date". Het klinkt bijna te mooi om waar te zien, maar dat is het zeker niet. Ontdek Caspio voor u zelf of vraag het aan ons, wij komen graag uitleg en informatie geven.

JLCT heeft ervaring met Caspio vanaf 2008 en we hebben zeer mooie resultaten behaald. Wij voorzien u graag van advies en we bekijken samen graag de mogelijkheden. Door middel van een halve dag workout bieden wij u een adviesrapport waarin wij u adviseren over de mogelijkheden.

Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van uw eerste portal, wij bouwen immers zelf ook nog graag in Caspio. Heeft u behoefte aan een consultant die bij u langs komt, neem dan contact met ons op.

Contact JLCT