Custom Workflow Portals

Procesbegeleiding op het hoogste niveau!

Maatwerk Online Workflow Portals

Pardon?!? Ja, dat is een hele mond vol. Duidelijker gezegd bieden wij u online software aan, waardoor uw mkb bedrijf sneller, makkelijker en gestructureerder kan werken. Door Primaire data- en communicatiestromen te begeleiden met behulp van de modernste ICT mogelijkheden worden al uw bedrijfsprocessen efficiënter ingeregeld.

ICT dromen zijn geen bedrog

Wij doen dit door een schil over uw huidige systemen te leggen. De Dartbord aanpak! Om de schil heen creëren wij voor u een set portals (of een, om mee te beginnen) die aangesloten zijn op uw processen. Een proces/workflow kan worden getriggerd door een actie van bijvoorbeeld een klant of leverancier in de portal, de portal begeleid vervolgens de hele worflow verder. Processen worden zo gestandaardiseerd en versimpeld.

De JLCT Aanpak Contact

De JLCT aanpak

Uw systeem, onze schil, jullie voordeel!

Dartbord aanpak
De buitenste schil zijn uw nieuwe portals! De binneste zijn uw huidige systemen. JLCT verbindt de communicatie en data over alle schijven.

Systeem- & brancheonafhankelijk
Wij maken maatwerk voor u! Ongeacht wat voor systeem u in de huidige situatie gebruikt. Wij bedenken een passende oplossing in uw processen.

Efficient werken
Sneller, duidelijker en uniform werken. Daar dromen we toch allemaal van!

Wat kunnen wij voor u betekenen

Na vele jaren ervaring met Workflow Portals kunnen wij uw systeem volledig naar wens inrichten. U kunt hierbij klein beginnen met een enkel onderdeel of proces en vandaar kunt u zelf verder uitbouwen.

Door onze unieke dartbord aanpak komt al uw data op 1 centrale plek. Hierdoor kunt u communiceren over alle vlakken in het dartbord.

Enkele voorbeelden van de systemen die wij voor u kunnen bouwen:

Systemen

Branches en werkgebieden

Contact